Toată iubirea

Scrisori cenzurate

Posted by Robertino on 2016-05-28 Scrisori

Astăzi împlinești 13 ani. Cu pași mici dar siguri te apropii de prima vârstă a maturității. De aici înainte vor fi vârste care te vor marca, care îți vor conferi noi drepturi și obligații. Vor fi vârste care te vor motiva în a lua decizii și singură. Vor fi alegerile tale care îți vor face drumul mai clar, mai curat, care îți vor face drumul în viață așa cum ți-l dorești tu.

În vremea ce va veni relațiile dintre oameni te vor preocupa mai mult, pentru că interesele oamenilor în relația cu tine se vor diversifica, vor fi mai multe și nu întotdeauna vor fi în avantajul tău.

Ideea de a cunoaște oamenii și lucrurile, fii sigură că va fi în avantajul tău. A cunoaște nu îți aduce întotdeauna lucrurile ce-ți convin. Dar întotdeauna lucrurile pe care le cunoști îți vor forma adevărul, îți vor forma scara de valori după care să te ghidezi și să mergi în viață. Cu cât vei cunoaște mai multe, cu atât vei avea mai multă lumină în gândirea ta, în a aprecia oamenii și lucrurile la justa valoare. Cunoașterea, de orice fel, de orice natură, îți va da puterea de a fi cine vrei tu să fii.

Dacă în aceste clipe sunt departe de tine, nu este pentru că eu mi-am dorit așa. În clipele acestea îmi doresc să simți îmbrățișarea pe care vreau să ți-o dau, să simți emoția și dorul. Îmi doresc să simți că cel mai de preț dar pe care îl poți primi în această viață este iubirea.

Astăzi, de ziua ta, cu toată emoția mea de tătic de fată, vreau să îți trimit încă o parte din sufletul meu, vreau să îți ofer toată iubirea mea.

Mai vreau să te asigur că nu îți voi ascunde niciodată nimic, astfel ca tu să poți cunoaște tot ce a fost și tot ce este, să te ajute să vezi cum poate fi.

La mulți ani, Antonia mea frumoasă !


28 Mai 2016

*

3490 vizite

Comenteaza
Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Ileana plânge

Cristos a inviat !


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!


Citeste si

Obositor

Rețelele social-media