Doar o viață avem

Energie

Posted by EvaFirst on 2023-04-18 La ceai

Toți am auzit în jurul nostru vorbindu-se despre viețile anterioare. Există chiar specialiști la care, prin proceduri speciale ajungi să îți accesezi informația din viețile anterioare și să afli te miri ce despre tine. Uneori de bine, alteori de mai puțin bine...

Nu am trăit mai multe vieți nici unul dintre noi și nu va mai exista o viață viitoare care să semene cu asta pe care o trăim în prezent.

Toată informația pe care o ducem cu noi este informație genetică, acumulată de părinții noștri până în momentul conceperii noastre. În ea este inclusă informația genetică a bunicilor până în momentul conceperii părinților noștri, și include informația genetică de la toți strămoșii pe același principiu.

Noi, am transmis informația genetică copiilor în momentul conceperii lor, iar mai departe nu vom lua nimic. Absolut nimic.

Când vom muri, ne vom descărca electricitatea în infinitul câmp electric al universului și gata. Nimic din ceea ce credem noi că va fi, nu va fi. În tot universul, noi suntem o întâmplare. Fiecare dintre noi este un fir de praf în univers.

Iar viețile anterioare pe care toți le-am putea accesa, sunt de fapt viețile strămoșilor noștri.

Nu irosiți această viață, este unica...

Eva First

*

2225 vizite

Comenteaza
Citeste si

Autoportret

O altfel de poezie


Citeste si

Mulțumesc

Rugăciune de mulțumire de la Domnul Dumnezeul Ființei Mele


Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!