Ciclic

Ce am fost și ce-am ajuns

Posted by webmaster on 2020-10-14 Comedie

Am fost director la o mare intreprindere socialistă.

Cafeaua de dimineață era pregătită de o secretară sexy, mergeam la servici cu Dacia neagră. Odată am fost întrebat dacă fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru înmormântarea unui tovarăș din Comitetul Central. Am spus, că cu atâția bani aș înmormânta întregul Comitet.
Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mică.

Cafeaua zilnică era pregătită de o secretară mai în vârstă, la servici mergeam cu furgoneta fabricii. Odată am fost apostrofat că nu am fost la ultima sedință de partid. Am răspuns că dacă știam că e ultima m-aș fi dus sigur.
Din acest moment am lucrat ca maistru.

La serviciu mergeam cu mașina proprie și făceam singur cafeaua de dimineață. În atelier aveam pe perete poza lui Ceaușescu și a Lolobrigidei. Odată mi-au spus că de ce nu dau jos poza curvei de pe perete? Am luat poza lui Ceaușescu.
Din acest moment am lucrat zilier la săpat șanțuri.

Mergeam la lucru cu bicicleta și aduceam cafeaua de acasă în termos. Odată, în timp ce săpam șanțul au venit și mi-au spus să-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegație de partid de la București. Am răspuns să nu-și facă probleme deoarece bicicleta este închisă cu un lacăt...
Din acest moment am rămas fără lucru...

O vreme am fost șomer până la schimbarea orânduirii...

Apoi m-am reabilitat. Am intrat în politică. Am intrat în partid. Cafeaua îmi este servită de o secretară sexy, la servici merg cu un Audi A6 cu șofer personal.

În rest îmi țin gura și din când în când ridic mâna sa votez.Text preluat

*

236 vizite

Comenteaza
Citeste si

Merităm Apocalipsa

Obsesia morții colective


Citeste si

De ce trădează femeile în dragoste?

De cine v-ați îndrăgostit?


Citeste si

Bizzfinder

Toate afacerile românești într-un singur catalog


Citeste si

Rug

O veche vină