Prin ochii ei

De ce ești un om frumos?

Posted by EvaFirst on 2020-06-16 Romantic

Termenul ăsta de frumos, pentru mine, în ceea ce te privește are un înțeles mai aparte. Tu, pentru mine, ești un om frumos. Și-acum o să încep să-ți povestesc de ce.

Ești un om superb pentru că râzi mult. Îți place să glumești, să te amuzi, să ai zâmbetul pe buze. Și fericirea asta îți stă incredibil de bine. Și pe lângă asta, face bine la inimă.

Ești frumos pentru că ai grijă, în felul tău, de cei dragi.

Ești un om frumos pentru că, deși nu cred că ți-ai dat seama încă, dincolo de latura asta a ta de "sedentar", zace un călător, un spirit liber, un curios, un însetat de cunoaștere. îți dorești să vezi, să știi, să afli ce e mai interesant, să te bucuri de frumusețile naturii, ale vieții, de razele soarelui sau de atingerea fină a primei zăpezi, de jungla amazoniană într-o căbănuță sau de aerul curat din vârful unui munte.

Ești frumos pentru că, deși trăim într-o lume în care tehnologia a acaparat totul, îți place să te bucuri de lucrurile mărunte!

Ești un om frumos prin felul în care iubești. Iubești viața, iubești natura, iubești mâncarea, mă iubești pe mine. Iubești o gramadă de lucruri, dozându-ți iubirea în cantități diferite, știind cum să rămâi un om fericit.

Da, ești un om fericit. Un om frumos. Un om special. Prin ochii mei ești un om complet, și de aceea, pentru mine, ești cel mai frumos om.Preluare Facebook

*

360 vizite

Comenteaza
Citeste si

Mulțumesc

Rugăciune de mulțumire de la Domnul Dumnezeul Ființei Mele


Citeste si

Autoportret

O altfel de poezie


Citeste si

Creion ce scrie povești

Învățături


Citeste si

Covid19 - Iulie 2020

Nu, nu plătim prețul relaxării, plătim prețul lipsei de educație.