Să mai și râdem (+18)

Prof. dr. Monica deochi

Posted by webmaster on 2020-11-23 Comedie

Dna Monica Pop este star TV și profesor doctor de ochi. Deochiată, adică, oftalmoloagă, cum ar veni.

D-sa amenință oamenii să nu se vaccineze anticovid, pentru că vaccinul ăsta poate, prin „inducție genetică”, să te îmbolnăvească de leucemie, să-ți îmbolnăvească copiii de cancerul sângelui.

Corect. Căci cu ce să ne deoache prof. dr. Monica deochi, mai rău decât covidul – cu cancerul.

Aceste afirmații ale prof. dr. Monica deochi sunt bazate, cu siguranță, pe experimentele efectuate de d-sa în laboratorul pe care îl are acasă, în pivniță, căci clinica la care lucrează e de ochi, mai performant decât tot ce au Pfizer, Moderna, Biontech, AstraZeneca i proci. Prin ascuțimea și vizionarismul lor științific, cu care dna oftalmoloagă îi bate la fund pe colegii geneticieni, oncologi, hematologi, virusologi, dezvăluirile acestea îmi amintesc de unele pe care le auzeam în adolescență, de la colegi mai experimentați în medicină, cum e și dna Monica deochi:

„Dacă ți-o iei prea mult la labă, te tâmpești”.

Sau, hematologică: „Umblă o Salvare care fură copii de pe stradă, ca să le tragă sângele, să-l ducă în America, că îl au curat. Așa că dacă te ia și pe tine, le zici că bei și fumezi, că nu ești bun”.

Sau, oftalmologică: „Nu lăsa fata să ți-o sugă, că o să orbești”.

Care rimează cu știrea-bombă vehiculată de aceiași colegi, deveniți adulți, la începutul anilor `90 – epidemiologică: „S-au vândut portocale injectate cu SIDA la Ploiești”. Hai, să-nnebunești!


Cristian Tudor Popescu
https://republica.ro/prof-dr-monica-deochi
Foto: Inquam Photos/ Adel Al-Haddad

*

106 vizite

Comenteaza
Citeste si

Viața ta

Vei primi doar ceea ce ai dat


Citeste si

Ciclic

Ce am fost și ce-am ajuns