Groparii României

Oamenii din umbră

Posted by webmaster on 2020-07-03 Societate

Politicienii vin și pleacă, parlamentarii vin și pleacă. În locul lor vin alții, la fel de corupți și agramați, în timp ce voi vă întrebați de ce schimbarea nu se petrece orice ați vota. În spatele clasei politice corupte și analfabete stau însă personaje inteligente, oameni lipsiți de scrupule care fac un rău imens României. Aceste personaje sunt adevărații conducători din umbră ai României.

Eu i-am denumit SISTEMUL. Este sistemul corupt care controlează aproape tot în România. De la instituții la politicieni, de la magistrați corupți din justiție la CCR. Sunt implicați in toate instituțiile conducand o rețea imensa de politicieni, judecatori si funcționari prin corupție si santaj. Politicienii corupți, personajele sinistre de la televizor sunt doar simple marionete in mana lor. De 30 de ani aceste grupari infracționale (unele cu legaturi directe cu servicii secrete ale altor state) prospera in Romania. Ei sunt cei care țin țara asta in intuneric pentru a putea sa ii fure nestingheriți resursele. Romania este o țara foarte bogata, o țara cu resurse imense care chiar si capusata de grupari infracționale internaționale isi asigura independența energetica. Romania are un pamant si o bogație naturala care o situeaza ca potențial alaturi de cele mai bogate țari din lume. Aceste resurse sunt motivul pentru care nu vom scapa usor de ei.

Ca sa intelegeti mai bine, aceste personaje sunt atat de puternice incat au incercat chiar transformarea Romaniei intr-o tara bananiera (au mai facut asta in Africa) folosindu-se de pionul Dragnea si parlamentul Romaniei format in majoritate din personaje corupte sau lipsite de inteligenta. Norocul nostru a fost UE, SUA dar si o parte din serviciile romanesti care au luptat de partea poporului roman.

Din pacate romanii nu vad si nu inteleg aceste lucruri. O mare parte din romani voteaza de 30 de ani aceleasi personaje si partide politice controlate de SISTEM.

SISTEMUL este format din 3 grupuri:

1. Gruparea pocaitilor. Sunt implicati in toate partidele si au in spate aproape 3 milioane de pocaiti care voteaza disciplinat. Paradoxal nu au nici o legatura cu principiile promovate de religie. Grupul pocaitilor este foarte influent in parlament si nu numai. Sunt 2 personaje multi miliardare de care nu ati auzit niciodata si care controleaza din umbra gruparea pocaitilor. Ii veti cunoaste cu nume si prenume. Gruparea pocaitilor prin reteaua enorma de firme controlate de ei este principalul contractor al licitatiilor statului mai putin pe partea de infrastuctura.

2. Gruparea generalilor rusofili. Este formata din fosti generali de securitate, fosti comunisti legati indivizibil de serviciile secrete ruse. Sunt sclavii rusilor controlati si santajati total de rusi. Din aceasta grupare ii cunoasteti pe Voiculescu, Dragnea, Nastase, Patriarhul BOR. Dar toti acestia sunt doar pioni. Deasupra lor sta un personaj din Rusia, un personaj cu acces direct la Kremlin. Acestia sunt specializati in contracte de infrastructura si in capusarea statului pe lucrarile de infrastructura. Firmele lor castiga toate lucrarile de infrastructura, de intretinere si constructie de drumuri in Romania. Teldrum este doar varful icebergului.

3. Gruparea mafiei evreiesti. Ati auzit de ei desigur. Sunt cei care au facut averi imense din retrocedari. Au fost specializati pe retrocedari iar acum opereaza in zona resurselor naturale ale Romaniei. Este vorba de resursele de gaze, de resursele de petrol, aur, cupru sare etc. Acestei grupari infractionale i s-au retrocedat in fals, cu concursul politicienilor marioneta din toate mandatele terenuri si cladiri care valoreaza azi peste 20 miliarde de euro. Adevaratii papusari din varful acestei grupari au fost devoalati datorita Codrutei Kovesi pe care au favut greseala sa o ameninte in stil mafiot. Cei doi lideri de care ati auzit si voi sunt Frank Timis si Beny Steinmetz. Cei doi sunt implicati in nenumarate infractiuni grave de-a lungul lumii din Canada pana in Africa. Romania a fost o prada usoara pentru ei. Pionii vizibili ai acestora sunt Tariceanu si Ponta.

Pe langa toate acestea mai adaugati mafia lemnului care se imparte frateste intre UDMR in Transilvania, grupul 2 in Moldova si gruparea pocaitilor prin aproape toata tara.

Paradoxal aceste grupari nu sunt concurente. Ele actioneaza impreuna, se asociaza si nu isi incalca zonele de influenta si de lupta. De aceea l-ati vazut pe Tariceanu alaturi de Dragnea in atacul asupra justitiei, de aceea pe lista PSD de la europarlamentare a aparut pastorul Terhes din gruparea pocaitilor.

Atata vreme cat serviciile secrete romanesti impreuna cu justitia vor permite existenta acestor grupari si acestor personaje, Romania nu va progresa. Dezastrul politic si demografic va continua. Este bine sa o recunoastem direct. Toate aceste grupari nu ar fi avut cum sa prospere fara largul concurs al serviciilor secrete sau institutiilor statului dar si al romanilor care de 30 de ani se lasa manipulati votand orbeste infractori. Este o lupta surda si cam fara speranta in acest moment a unor oameni cinstiti ramasi prin servicii si institutii contra unor sisteme mafiote cu background si knowhow Mossad sau FSB si cu resurse enorme financiare.

Principiul acestora este simplu "fiecare are un preț". Și adevărul este că fiecare are un preț. La unii prețul este financiar, la alții grija față de familie.

Pe fondul unei populații tot mai ignorante și nepăsătoare, mulți din cei care pot lupta aleg sa emigreze sau să își facă afaceri proprii evitând lupta cu SISTEMUL.

Viitorul nostru nu sună bine. Îmi pare rău să o spun dar acest cancer este mult prea mare. Nu văd foarte multe soluții fără educarea populației și fără o retrezire a valorilor fundamentale legate de moralitate. Dar toate acestea se fac doar prin accesul al putere. Iar accesul la putere se face prin vot. Este un cerc vicios din care nu văd cum vom ieși prea curând fără un soc major care să trezească țara asta la realitate.


Facebook,
Reportaje-Live, 1 Iulie 2020.

*

236 vizite

Comenteaza
Citeste si

Merităm Apocalipsa

Obsesia morții colective


Citeste si

De ce trădează femeile în dragoste?

De cine v-ați îndrăgostit?


Citeste si

Bizzfinder

Toate afacerile românești într-un singur catalog


Citeste si

Rug

O veche vină