Ce se întâmplă

Nu simt că mă împlinește

Posted by EvaFirst on 2023-04-02 Psihologie

NU FACI SEX, FACI SCHIMB de ENERGII!

- Ce se întâmplă cu mine?
De la un timp mă simt foarte rău! Parcă n-am vlagă, sunt nervos, trist și în capul meu umblă gânduri pe care nu mi le recunosc.Toate lucrurile merg bine în viața mea și totuși nu-mi găsesc liniștea. Parcă ceva mă suge de energie și nu mă lasă să mă bucur de nimic.
– De când simți asta?
– De vreo doua luni, cred. În timpul ăsta stările rele s-au acutizat.
– Ai intrat de curând intro nouă relație? Schimbi des partenerul sexual?
– Cam acum trei luni am cunoscut pe cineva. Încercăm o relație. Spun încercăm pentru că, datorită stărilor mele evit să mă văd des cu ea, cu toate că îmi place de ea.
– Hmm. Poți să mi-o descrii, te rog?
– E frumoasă, inteligentă dar uneori agresivă, alteori depresivă. În plus, cam posesivă și pe control. Mă simt bine sexual cu ea dar după actul în sine îmi doresc să plece cât mai repede pentru că simt că mă irită și dacă zâmbește. Ar mai fi ceva! Nu simt că mă împlinește, mă simt descărcat sexual pentru scurt timp dar nu eliberat, cu atât mai puțin împlinit. Din cauza asta, da, uneori mai am partenere sexuale ocazionale.”

Acesta este un dialog des întâlnit în cabinetele de psihologie, parapsihologie, bio-energo-terapie, astrologie, etc. fie că dialogul se poartă cu o femeie sau cu un bărbat.

Din nefericire, foarte putini dintre noi știm sau suntem conștienți că cel mai rapid și mai intens mod de a face schimb energetic cu cineva se face prin contact sexual. Din punct de vedere energetic actul sexual înseamnă uniune energetică cu celălalt. Și astfel, independent de noi, cel cu vibrație energetică mai înaltă (vibrația este dată de gânduri, preocupări, stil de viața, aspirații, educație, nivel de inteligență, nivel spiritual, stare de sănătate, stare emoțională și mentală, zestrea genetică, energetică și spirituală cu care venim pe lume) preia toate fricile, frustrările și absolut tot ce-l menține la vibrație joasă pe partenerul lui.

Ca să înțelegeți profunzimea acestui schimb energetic vă rog să încercați să vă amintiți cât de repede și de ușor vi se schimba starea de spirit după ce ați interacționat doar la nivel verbal cu un om depresiv sau bine dispus.

Cel cu vibrație mai joasă se încarcă pe moment de la celălalt dar această stare de bine, de echilibru se menține foarte puțin timp dacă subiectul nostru revine la același stil de viața, anturaj, mentalitate, etc. El a crescut artificial cu ajutorul unui partener mai evoluat dar nu are structura energetică pregătită să își integreze vibrația ridicată. Așa putem explica și dependența uneori nejustificată aparent de nimic față de un anumit partener de sex. Nu contează că mă folosește sexual, că nu mă respectă, că nu interacționăm altfel decât sexual, ceva mai presus de mine mă atrage inexplicabil în povestea asta. Practic pentru o scurtă perioadă de timp eu mă simt altcineva.

Cei mai afectați de un astfel de schimb energetic sunt cei care își schimbă des partenerii sexuali și cei care au parteneri de sex multiplii. Imaginați-vă la ce haos energetic se expun. Ei preiau inconștient de la absolut toți partenerii de sex reziduurile lor energetice și le transmit mai departe, astfel rezultând o masă de oameni dominați măcar pentru o perioada de timp de energii joase (pentru că în interacțiunea lor se folosesc doar de energia sexuală, energia cu vibrația cea mai joasa), energii care le dau peste cap viața. “Binele” din viața noastră nu este altceva decât o materializare a energiilor noastre dominante. Aceasta este de cele mai multe ori și cauza reală a distrugerii unei relații. Înainte de a comunica in orice fel, noi comunicam energetic. Și în acest tip de comunicare nu putem minți, este singura forma de comunicare pe care omul n-o poate controla, manipula.

Un partener înșelat simte la nivel energetic imediat că ceva s-a schimbat, nu mai recunoaște instinctiv forma de energie cu care se armoniza în mod obișnuit pentru că aceasta a fost modificată de energiile preluate de la partenerii ocazionali. De aici începe “distracția” manifestată tot in registru vibrațional jos (neîncrederea, hărțuirea, reproșurile, tristețea, agresivitatea, dorința de răzbunare, etc.).

Ca o concluzie, atunci când faci sex cu cineva, faci sex cu tot ce înseamnă el și viața lui, inclusiv cu toți partenerii lui de sex și preiei energetic ca atare.

Cum fac să mă protejez energetic în astfel de situații?

Conștientizarea!

Sunt conștient că vreau să întrețin un raport sexual fără orice alt tip de implicare și am grijă să fac și partenera să fie conștientă de asta. Astfel eu nu îmi scad vibrația proiectând așteptări celuilalt, nu mint, nu accept și nu ma folosesc de dorința partenerului meu de a își împlini și celelalte planuri.
Asta funcționează doar în cazul în care și partenerul este sincer cu tine! Rar se întâmpla asta în realitate! Mai ales când este vorba despre o femeie! În afară de “vânzătoarele de plăceri” care rar uita pentru ce sunt acolo cu tine, mai toate celelalte femei chiar dacă declară că nu sunt interesate de altceva decât de sex, în realitate după 3,4 contacte intime dacă partenerul de sex corespunde cât de cât așteptărilor lor de la un bărbat, ele încep să își dorească relații.

De aici pornește lupta de cucerire, în realitate manipularea. Relația devine toxică energetic pentru că amândoi se mint și pe ei înșiși și pe celălalt și astfel scade vibrația energetică a fiecăruia.

Pe lângă trauma emoțională, mentală, morală pe care și-o provoacă fără voie, apare și decompensarea energetică care se face repede simțită în corpul fizic prin stări neplăcute generale, ducând in timp chiar la boli fizice (afecțiuni în zona genitală, sâni, inima, stomac, diabet, alergii , intoleranțe, migrene).

Afecțiunile în zona genitală apar pentru că ne simțim folosiți sau respinși (suntem doriți sexual dar nu și în ansamblu; sunt bun(ă) ca partener sexual dar nu și ca iubit(ă) oficial(ă)).

Afecțiunile în zona sânilor apar pentru că partenerul este speriat tot timpul de gândul că am putea rămâne însărcinate, ne spune și ne induce asta (lipsa de asumare; respingerea ideii maternității; mă consideră nedemnă să fiu mama copilului lui).

Inima ne dă palpitații, bate mai repede, mai încet sau neregulat și apar disfuncții în modul în care pompează sângele atunci când ne simțim neiubite, nevalorificate, folosite și când devenim conștiente că sentimentele noastre nu contează.

Stomacul sau orice se află în abdomen se pot dezechilibra când schimbul energetic la nivel sexual se face prin plexul solar și între vibrații foarte diferite, nu prin inimă ca atunci când intervine iubirea.

Diabetul este boala neiubirii, a nerespectării de sine, a respingerii.

Alergiile, intoleranța, migrenele apar când corpul meu simte să opună rezistența la ceva cu care mă confrunt permanent și cu care nu sunt în armonie. În cazul nostru, știu că nu sunt iubită și respectată, că sunt folosită sexual dar continui în speranța că lucrurile se vor schimba la un moment dat și astfel cresc permanent nivelul de frustrare. Sunt furioasă pentru că nu găsesc calea prin care să obțin ce mi doresc, asta în special în cazul migrenelor. Amintesc aici și anemiile sau orice formă de carență de minerale care nu sunt susținute de obiceiurile mele alimentare zilnice.

Nici pentru cel cu vibrație mai înaltă lucrurile nu stau bine. El se simte permanent obosit, stors de energie, nervos și în nici un caz satisfăcut pe vreun plan al vieții lui. Din nefericire asta îl face să caute în continuare în aceeași direcție și așa ajunge și el la boală.

Toate aceste disfuncții pot fi vindecate relativ ușor prin conștientizare și voință dar și prin sugestiologie.

Sexul ar trebui sa fie forma fizică de manifestare a iubirii. Atunci când se face fără iubire, vibrațiile noastre nu se armonizează și astfel nu se face schimbul energetic corect, acela în care dau – primesc iubire, energie pozitivă. Dacă unul iubește, îl dorește pe celălalt cu totul, nu doar sexual, el dă multă energie dar nu primește în schimb nimic sau în cel mai fericit caz primește energie sexuală, aceasta din urma având vibrația cea mai joasă.

Din aceasta cauză o dată cu această energie preluăm și toate energiile negative ale celuilalt (frici, frustrări, furii, orgolii, etc.) și așa cel puțin pentru o perioadă mintea, sufletul și corpul nostru fizic procesează permanent nu numai emoțiile noastre ci și emoțiile cu vibrație joasă preluate. Acesta este cel mai rapid și mai sigur mod de a-ți provoca un haos in viață.

Mulți au observat că în perioada în care făceau sex cu oricine în orice condiții se simțeau și mai încărcați și viața lor a luat-o pur și simplu razna din toate punctele de vedere.

Corect! Noi atragem din Univers energia potrivită nouă, a vibrației noastre. Când structura noastră se modifica chiar și temporar, Universul nu mai înțelege nimic și se manifesta energetic ca atare.

Dușul de după (apa întotdeauna curată și reechilibrează energetic rapid) și mersul pe jos in aer liber (împământare) ne pot scăpa de energiile cu vibrație joasă pe care le preluăm printr-un act sexual care nu are la baza iubirea din ambele părți.

Reechilibrarea rapidă emoțională și energetică se poate face relativ ușor prin meditații, rugăciune, meloterapie, curățare și reechilibrare energetică personală, cu terapeutul sau prin aparate de profil.

Însă cea mai puternică formă de protecție, de nepreluarea energetică este să fii cinstit cu tine și cu partenerul tău spunându-ti și spunându-i clar de la început cum stau lucrurile și să renunți imediat la relația asta când realizezi că celălalt își doreste mult mai mult decât iți dorești tu.

Singura forma în care sexul ne ajută să ne creștem vibrația, astfel aducându-ne un plus mare din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere al sănătății, este atunci când facem și vedem sexul ca pe o manifestare a iubirii reciproce, nu contează că unul iubește mai mult și altul mai puțin. Cel care iubește mai puțin se va încarcă energetic natural de la cel care dăruiește iubire mai multă, astfel vibrația lui crește și se menține crescută pentru că este hrănit cu cea mai pură și mai puternică formă de emoție.

La asta de fapt se rezumă totul într-o relație. Dacă există iubire, această minune numită corpul uman își calibrează singur vibrația energetică astfel încât să fie în armonie cu partenerul lui și cei doi devin cumva una și în viața de zi cu zi.

Din acest motiv atunci când într-un cuplu există iubire reciprocă foarte rar partenerii mai simt nevoia să întrețină contacte sexuale cu alte persoane. Indiferent cât de bine credem noi că arătam și știm să facem sex, n-avem real nici o șansa în fața potrivirii vibraționale și acolo unde există IUBIREA.

Viața sub toate formele ei înseamnă energie și interacțiunile noastre înseamnă schimb de energie. Potrivirea din acest punct de vedere este baza oricăror relații dintre noi. Modul în care ne prezentăm social atrage dar niciodată nu este suficient să și păstreze.

În susținerea palpabilă a afirmațiilor mele, vă invit să faceți un experiment. Scrieți pe o coală de hârtie o descriere emoțională și mentală a partenerilor voștri de sex, precum și a vieții pe care intuiți că o duc acești oameni dincolo de relația voastră. Puneți bine hârtiile și nu mai reveniți asupra lor timp de 1 lună, timp în care vă rog ca după fiecare partida de sex cu subiectele voastre să vă notați ce trăiri aveți și cum curge viața voastră în zilele următoare interacțiunii. La sfârșitul lunii recitiți ce ați scris inițial si cercetați-vă starea voastră de spirit si modul in care v-a curs viața. Vă avertizez că s-ar putea să aveți un șoc.

Sursa: Internet.
Via Elena Elenica

Text preluat

*

805 vizite

Comenteaza
Citeste si

Autoportret

O altfel de poezie


Citeste si

Mulțumesc

Rugăciune de mulțumire de la Domnul Dumnezeul Ființei Mele


Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!