Obositor

Rețelele social-media

Posted by Robertino on 2022-11-20 Clubul de Afaceri

Petrecem enorm de mult timp pe rețelele de socializare. Uneori pentru publicitatea afacerii și 8 ore pe zi. Nu mai este suficient să faci reclamă doar pe G**gle. Nici pe Faceb**k nu mai este suficient. Acum se recomandă ca minim 5 platforme de social media să folosești dacă vrei să ai mulți clienți.

Am scris despre păcălelile pe care ți le fac G**gle și Faceb**k. De aceea nu este suficientă publicitatea la ei. Doar că, să stai pe toate platformele de social media și să bombardezi la propriu ochii utilizatorilor cu mesajele tale publicitare, mi se pare o exagerare groaznică. Nu mai spun de costuri. Mi se pare o jecmăneală fără rușine, un jaf pe față, acceptat ca normalitate, ca mod de viață.

Într-adevăr multe afaceri s-au mutat în online. Dar toată mascarada cu publicitatea plătită scump nu te va îmbogăți peste noapte. Ai răbdare să ajungi la maturitate naturală cu afacerea ta, printr-o dezvoltare sănătoasă, altfel umpli nemeritat buzunarele unor speculanți și nu vei obține nimic consistent.

Această maturitate o poți cultiva prin practicile SEO. Acestea construiesc pentru business-ul tău, cărămidă cu cărămidă, o imagine puternică, de durată, o imagine stabilă pe care nicio reclamă plătită nu ți-o poate crea și menține în timp, fără un efort financiar uriaș.

Serviciile SEO sunt cele mai rentabile mecanisme de creștere a numărului de clienți și a vânzărilor tale.

Robert Alecu
Specialist Web SEO Database*

332 vizite

Comenteaza
Citeste si

Autoportret

O altfel de poezie


Citeste si

Mulțumesc

Rugăciune de mulțumire de la Domnul Dumnezeul Ființei Mele


Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!