Obositor

Rețelele social-media

Posted by Antonio on 2022-11-20 La ceai

Petrecem enorm de mult timp pe rețelele de socializare. Uneori pentru publicitatea afacerii și 8 ore pe zi. Nu mai este suficient să faci reclamă doar pe G**gle. Nici pe Faceb**k nu mai este suficient. Acum se recomandă ca minim 5 platforme de social media să folosești dacă vrei să ai mulți clienți.

S-a scris despre păcălelile pe care ți le fac G**gle și Faceb**k. De aceea nu este suficientă publicitatea la ei. Doar că, să stai pe toate platformele de social media și să bombardezi la propriu ochii utilizatorilor cu mesajele tale publicitare, mi se pare o exagerare groaznică. Nu mai spun de costuri. Mi se pare o jecmăneală fără rușine, un jaf pe față, acceptat ca normalitate, ca mod de viață.

Programarea SEO devine irelevantă, de vreme ce contează doar publicitatea plătită, iar rezultatele căutărilor nu mai ajung să iasă în evidență prin mecanismele consacrate și acceptate.

Într-adevăr multe afaceri s-au mutat în online. Dar toată mascarada cu publicitatea plătită scump nu te va îmbogăți peste noapte. Ai răbdare să ajungi la maturitate naturală cu afacerea ta, printr-o dezvoltare sănătoasă, altfel umpli nemeritat buzunarele unor speculanți și nu vei obține nimic consistent.
*

149 vizite

Comenteaza
Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Ileana plânge

Cristos a inviat !


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!


Citeste si

Întoarcerea la Evul Mediu

Religia la BAC