Unele femei

Femeia puternică

Posted by Thomas on 2022-09-07 Jurnal

Am tot auzit cum se folosește cu titlu de glorie expresia aceasta, femeie puternică. Multe femei se agață de acest puternic și țin foarte tare de el. Chiar le consolează.

Am întâlnit și eu astfel de femei, și nu doar o singură dată.

Femeia puternică pe care am întâlnit-o, de fiecare dată s-a arătat limitată, uneori foarte limitată doar la pătrățica ei - de obicei jobul.

Am constatat că femeia puternică este femeia care a dezamăgit ca femeie, ca prietenă, ca soție și de multe ori chiar și ca mamă. Este femeia care s-a limitat doar la rutina de zi cu zi, cu care s-a obișnuit și care i-a creat o zonă de confort la care nu a mai putut renunța.

Femeia puternică este femeia părăsită, de obicei pentru femeia adevărată, care știe cât de importante sunt în viața sa iubirea, cuplul, familia.

Femeia puternică, de cele mai multe ori singură, nici nu își dă seama că și-a pierdut rostul său de femeie și că rătăcește prin viață ca o meduză în mare, frumoasă, dar veninoasă... Iar cea mai comună trăsătură a femeilor puternice este că nu recunosc faptul că sunt veninoase.

...Te mai gândești la femeia puternică ?*

3398 vizite

Comenteaza
Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Ileana plânge

Cristos a inviat !


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!


Citeste si

Obositor

Rețelele social-media