Publicitatea la Bizzfinder

Portal dedicat tuturor românilor

Posted by SaintBernard on 2022-08-08 Clubul de Afaceri

Și noi facem publicitate la Google, Facebook, Instagram... Mai nou la TikTok... Și după mai multe serii de testări am înțeles cum funcționează.
Indiferent despre care platformă web am vorbi, putem spune același lucru. În afara spațiului geografic al României, publicitatea făcută de firmele românești pentru români ajunge foarte rar la aceștia.

Și atunci ne-am gândit ca este absolut necesar să  creăm un instrument de publicitate dedicat românilor plecați în străinătate, mai ales că multe afaceri românești în afara României au clienții exclusiv români.

La Bizzfinder am împărțit spațiul virtual ca și în realitate, pe țări și pe zone, pentru ca apoi să încadrăm afacerile pe domenii de activitate.

Am creat posibilitatea de a face reclamă într-o singura țară și într-o singura zonă din respectiva țară, dar și în mai multe țări și în mai multe zone din respectivele țări. Astfel că indiferent unde ar fi interesul tău, Bizzfinder îți acoperă toate spațiile geografice de publicitate.

Ca elemente de control și de analiză a interesului pieței am creat un contor individual al numărului de afișări al spoturilor publicitare, afișări rezultate în urma accesării portalului și în urma căutărilor efectuate pe portal. De asemenea, link-urile către paginile web individuale ale afacerilor publicate vor purta o eticheta unică tip Bizzfinder pentru a se putea diferenția în jurnalele web ale vizitatorilor.

Ca orice serviciu, această publicitate va trebui plătită. Avantajul este că prețul va fi unul foarte mic, incomparabil cu prețul plătit pentru publicitate pe alte siteuri. Astfel am creat cea mai bună oportunitate de publicitate țintită, practic neexistând niciun motiv pentru ca vreo afacere românească să nu facă parte din publicitatea de la Bizzfinder.

Te așteptăm în marea comunitate românească Bizzfinder.

*

343 vizite

Comenteaza
Citeste si

Abuzul

Puterea


Citeste si

Ileana plânge

Cristos a inviat !


Citeste si

Fățărnicie

Ajută-ne Dumnezeule!


Citeste si

Obositor

Rețelele social-media