Bizzfinder

Toate afacerile românești într-un singur catalog

Posted by Robertino on 2022-04-11 Clubul de Afaceri

Nu o dată s-a întâmplat să avem nevoie de cineva care să ne rezolve o problemă, prin casă, pe la firmă, pe cine știe unde, și să nu ne poată ajuta nimeni nici măcar cu o informație... Pentru astfel de cazuri am creat Bizzfinder, pentru a pune la dispoziție tuturor utilizatorilor informații publice despre afaceri din toată lumea...

Scopul Bizzfinder este de a sprijini și dezvolta mediul antreprenorial românesc aducând în același loc cererea clienților și oferta de servicii. Este foarte util și foarte simplu de folosit. Iată cum funcționează:

Cei care au o afacere, care prestează un serviciu, cei care pot oferi ajutor în diferite joburi sunt invitați să se înscrie pe site și să se facă cunoscuți, prin spoturi publicitare ce descriu activitățile respective.

Cei care au nevoie de ajutor, vor cauta pe site și vor obține foarte ușor informațiile disponibile și posibilul ajutor.

Pe scurt la Bizzfinder se vor întâlni cererea de servicii cu oferta antreprenorilor.

Ca antreprenor îți faci cont pe Bizzfinder și îți programezi spoturile publicitare prin care informezi clienții despre serviciile tale, dar poți și să scrii recomandări despre serviciile de care ai beneficiat. Ca beneficiar de servicii, obții informațiile de care ai nevoie într-un timp foarte scurt, dar și tu îți poți face cont ca să scrii recomandări.

Este foarte ușor de accesat: https://www.bizzfinder.info , de pe orice dispozitiv inteligent - telefon, tableta, laptop, pc. După doar câteva click-uri ajungi la cei care te pot ajuta sau îți faci cunoscută disponibilitatea la ajutor.De ce este diferită publicitatea la Bizzfinder ?

O caracteristică a Bizzfinder este că publicarea spotului publicitar se face direct la publicul țintă și nu oriunde se nimerește. Nu plătești o publicitate oricum, ci plătești pentru ca mesajul tău să ajungă direct la publicul tău, la potențialii tăi clienți.

Ca o paranteză putem afirma că dincolo de această caracteristică specifică Bizzfinder, prin intermediul motoarelor de căutare din internet se manifestă și publicitatea de tipul oriunde se nimerește, datorită programării SEO pe care o facem pentru fiecare spot publicitar independent. Acest tip de publicitate se va regăsi în căutările pe g00gle, bing, yah00, faceb00k, amaz0n, etc.

O altă caracteristică este că la Bizzfinder nu se plătește un cost per clic, cum se face la publicitatea plătită tradițională la g00gle și yah00, și nu se plătește un număr de afișări cum se face pe platformele social-media - vezi faceb00k. La Bizzfinder se plătește un cost zilnic de apariție, cu clicuri și afișări nelimitate.

Dacă vrei să îți setezi mai multe spoturi publicitare dar abonamentul nu îți permite decât afișarea unui număr limitat de spoturi, atunci poți dezactiva spoturile pe care nu dorești să le publici, să încarci spoturi noi și să le activezi pe acestea. Dacă un spot nu îți mai place, atunci îl poți dezactiva sau îl poți șterge.

Dacă ai un abonament la Bizzfinder și îți dezvolți afacerea și vrei să îl schimbi cu un abonament superior, îți vom calcula mai întâi cât ai consumat din abonamentul în curs și ce sumă a rămas neutilizată. Suma neutilizată o vom distribui către noul abonament, iar tu vei mai plăti doar diferența până la concurența prețului noului abonament. Perioada de valabilitate a noului abonament va fi pentru următoarele 365 de zile începând din ziua următoare plății diferenței calculate.

La Bizzfinder îți poți face publicitate în toate țările Europei - momentan, pentru că vrem să dezvoltăm portalul pentru toate țările lumii. Așa că vei putea să setezi spoturi publicitare oriunde în lume, de la un moment dat.Cum se folosește publicitatea Bizzfinder ?

Un exemplu ar fi publicitatea pentru un magazin de produse romanești cu un singur punct de lucru, sau pentru un restaurant tot cu un singur punct de lucru. Pentru acest tip de afacere este indicat abonamentul SilverBizz cu un singur spot publicitar setat pentru zona în care se desfășoară activitatea.

Dacă afacerea ta are mai multe puncte de lucru în mai multe zone dintr-o țară, sau din mai multe țări, atunci sunt recomandate abonamentele GoldenBizz sau StarBizz cu mai multe spoturi publicitare setate câte unul pentru fiecare zona de activitate.

Astfel se investesc banii în publicitate exact pentru publicul țintă. Simplu !

Înscrie-te și tu pe Bizzfinder

Bizzfinder este o platformă web de informare, bazată pe date publice puse la dispoziția publicului de antreprenori, de terți din rețeaua internet, fie folosind diferite canale social media, fie preluate prin sisteme automate, fie introduse manual.

Update:
Am introdus un nou modul de publicitate, respectiv pentru oferte de muncă în spațiul european.

Astfel, dacă ești antreprenor, indiferent de abonamentul achiziționat, poți publica un număr de spoturi cu oferte de muncă egal cu numărul de spoturi de prezentare, fără niciun alt cost.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, accesezi bizzfinder.info, apeși butonul JOB și selectezi zona de căutare. Simplu !Robert Alecu
Specialist Web SEO Database
https://roawdb.eu/seo


*

292 vizite

Comenteaza
Citeste si

Albinele

O viață de muncă


Citeste si

Ileana plânge

Cristos a inviat !


Citeste si

Merităm Apocalipsa

Obsesia morții colective


Citeste si

Într-un avion

Savanți de renume