Așa va rămâne mereu

Darurile lui Dumnezeu

Posted by webmaster on 2020-06-05 Jurnal

După ultima noastră convorbire telefonică, am vorbit în gândurile mele cu tine două ore, de unul singur. Apoi am plecat în plimbare cu mașina pe munte, ca să meditez. Mi-ai confirmat ceea ce simțeam în ultima vreme - energia ta era alta - ți-ai găsit pe altcineva. Da...

De la un moment dat ai fugit de mine. Într-un fel știam că vei fugi de mine din prima clipă în care m-ai sunat atunci în primele zile ale lui Septembrie. Când ne-am prins prima dată în brațe, în toată vibrația aceea, ți-am simțit frica ce te ardea... Nu erai vindecat. Nici acum nu ești vindecat.

Iubirea nu este un simplu sentiment. Iubirea este un nivel superior de conștiință, o stare de înțelepciune emoțională și manifestare fizică care odată atinse ne fac să strălucim și să vibrăm ca niște stele pe cer.

S-a întâmplat să fim departe unul de celălalt, dar asta nu ne-a împiedicat să strălucim și să vibrăm. Asta am simțit amândoi de atunci, de când ni s-au întâlnit privirile și degetele, de când ne-am atins, de când ne-am ținut în brațe, de când ne-am contopit gândurile, vorbele și trupurile. Știu că nu toți putem să conștientizăm și să controlăm, să stăpânim această energie. Pe tine te-a durut.

Darurile lui Dumnezeu sunt multe, iar noi trebuie să înțelegem aceste daruri și să procedăm în consecință. Dar suntem capabili să înțelegem aceste daruri? Experiențele noastre de viață ne ajuta să descifrăm aceste daruri? Darul tău, l-ai primit. Nu a fost darul pe care ți l-ai dorit ? Ai renunțat ? Ai fugit ? Aici a fost decizia ta.

Darul l-ai primit!

Vreau să știi că oricând ar fi să se întâmple iar, de-o vei dori, de îți va lipsi acea stare de strălucire, eu ți-o voi oferi din nou. Eu te iubesc... Și așa va rămâne mereu, indiferent cu cine vei fi și cât de departe vei fi.
Eu te-am iubit și mereu te voi iubi.


Text preluat

*

50 vizite

Comenteaza
Citeste si

Viața ta

Vei primi doar ceea ce ai dat


Citeste si

Stai departe

Te dovedește cu experiența